Většina z vás asi ví. Máme doma dvě krásné holčičky :) A protože je s nima občas fakt sranda (jsou velmi kreativní :)), rozhodla jsem se, že o to nejlepší z jejich repertoáru se s vámi podělím, takže tady to je...

Wednesday, October 17, 2007

Cesta do minulosti... část 2.

Vánoce 2005 (a když budete moc prosit, přidám i nějaké fotky :))

Lucinka udělala velkou chybu a naučila Markétku písničku, co se učili ve školce. Takže jsme od začátku prosince a pak ještě dlouho po Vánocích poslouchali Ježíšku, panáčku... A Luccince se to moc nelíbilo, zvlášť, když si Markétka zpívala před spaním:
Markétka: "Jééééééžíííííškuuuu...."
Lucinka: "Ježíšku neeee!"
Markétka: "Pááááánáááááčkuuuu...."
Lucinka: "Panáčku taky neee!"

Hlavní událostí těchto Vánoc pak bylo to, že nám shořela vana. Ano, lidem o Vánocích hoří stromečky, ale to je nuda. Taková vana, tím se jen tak někdo chlubit nemůže. Moje maminka z tohou byla nešťastná (ale pak jsme zjistili, že máme domácnost pojištěnou proti havárii malého plavidla... Vana chytla od svíček-lodiček... Pojišťovna nám to fakt zaplatila, i když to asi klasifikovali jinak - jako "tohle jsem za 20 let praxe ještě neslyšel" :)). Na řečnickou otázku mé maminky "Co budeme dělat?" měla Lucinka jasnou odpověď: "No, nebudeme se koupat..."

No comments: